Naon anu anjeun Hoyong Tanya Dokter atanapi Profesional Kaséhatan Méntal?

Salaku conto: Abdi ngaraos hanjelu atawa abdi nyeri sirah.

Milarian dokter caket anjeun.

Salaku conto:: Kardiologi