За нас

Doc.com започна со мисија да му обезбеди на светот нова форма на бесплатна основна здравствена заштита која е одржлива и не зависи од традиционалните здравствени системи во сите делови на светот.

Досега Doc.com им дава здравствени услуги без парични трошоци на илјадници пациенти во над 20 земји кои го подобруваат својот живот. Ова беше постигнато со создавање иновативен деловен модел за да се направи „Бесплатна основна здравствена заштита“ достапна за секој што има пристап до компјутер или паметен телефон.

Чарлс Надер им го претстави новиот деловен модел на своите наставници на програмата на Стенфорд за Блиц -скалинг, во која беше вклучен Рид Хофман, основачот на „Линкедин“ и Крис Јех, познатиот деловен автор и ризичен капиталист. Откако доби позитивни повратни информации и Крис Јех го нарече моделот за телемедицина 10X производ, компанијата собра средства за да ја развие својата компонента на податоци за блокчејн и да ги прошири услугите во други земји надвор од Мексико. Ова и овозможи на компанијата способност да се прошири во над 20 земји во Латинска Америка и да го зголеми својот развој за да понуди поцврста понуда на производи, да има повеќе клиенти, како и да ја оптимизира и подобри компанијата, како што е купување на името Doc.com и зголемување на технолошки развој и бизнис во други сектори на здравствениот простор. Doc.com ги прошири своите услуги со додавање на домашна достава на лекови во Мексико и стана дистрибутер за лекови во Латинска Америка. Чарлс Надер, извршен директор на Doc.com, беше прикажан на насловната страница на списанието Форбс двапати претставувајќи го Doc.com. Списанието ја споменува компанијата како латиноамерикански еднорог и се споменува во многу други публикации и медиуми.


About us

Денес, Doc.com ги нуди своите услуги „Бесплатна основна здравствена заштита“, како и премиум ниски трошоци, на повеќе од сто јазици во текстуален формат и на англиска и шпанска видео -телемедицина преку Doc App, во повеќе од 20 земји, претежно во Латинска Америка и САД со планови за проширување кон остатокот од светот.

Клиентите вклучуваат осигурителни компании, Телеком и други во различни индустрии. Doc.com, исто така, стана официјален партнер со даватели на вакцини за време на пандемијата за да обезбеди лекови за Ковид на светот. Преку овие партнерства, со поддршка на владите. Doc.com додава вредност на своите понуди на производи за да им помогне на луѓето што имаат потреба за време на пандемијата.

Со разбирање на досегот на технологиите што го револуционизираат светот во кој живееме, Doc.com ги комбинираше технологиите и измисли нов бизнис модел кој ги храни приходите од епидемиолошка анализа, блокчејн крипто-економија, телемедицина и продажба на фармацевтска индустрија за да им обезбеди на повеќе пациенти бесплатни здравствени услуги. Во суштина има развиено самоодржлив систем кој не само што функционира како научна алатка во корист на човештвото, туку исто така го обезбедува потребното олеснување за луѓето што имаат потреба од целиот свет со она што ние веруваме дека е најважниот аспект на животот ... Здравје.

Бидејќи без здравје, било да е тоа ментално здравје или физичко здравје; Човештвото не може да го постигне најдоброто што може.

Бесплатна основна здравствена заштита за сите ... Човеково право… Док ја дава нашата верзија која постојано се подобрува и расте со текот на времето со светла патека кон иднината и резултати што можат да се измерат. Lивее позитивно влијание.