Rreth nesh

Doc.com filloi me misionin për t'i siguruar botës një formë të re të kujdesit shëndetësor falas falas, i cili është i qëndrueshëm dhe jo i varur nga sistemet tradicionale të kujdesit shëndetësor në të gjitha pjesët e botës.

Deri më tani Doc.com ka dhënë shërbime të kujdesit shëndetësor pa asnjë kosto monetare për mijëra pacientë në mbi 20 vende që përmirësojnë jetën e tyre. Kjo u arrit duke krijuar një model biznesi novator për ta bërë "Kujdesin bazë shëndetësor falas" të disponueshëm për këdo që ka qasje në një kompjuter ose smartphone.

Charles Nader prezantoi modelin e ri të biznesit për mësuesit e tij në programin e Stanford's Blitzscaling i cili përfshinte Ried Hoffman, themeluesin e Linkedin dhe Chris Yeh, autorin e njohur të biznesit dhe kapitalistin sipërmarrës. Pasi mori reagime pozitive dhe Chris Yeh e quajti modelin e telemjekësisë një produkt 10X, kompania ngriti fonde për të zhvilluar përbërësin e të dhënave të blockchain dhe për të zgjeruar shërbimet në vendet e tjera jashtë Meksikës. Kjo i dha kompanisë aftësinë për t'u zgjeruar në mbi 20 vende në Amerikën Latine dhe për të rritur zhvillimin e saj për të ofruar një ofertë produkti më të fortë, në bordin e më shumë klientëve, si dhe për të optimizuar dhe përmirësuar kompaninë siç është blerja e emrit Doc.com dhe rritja e tij zhvillimin teknologjik dhe biznesin në sektorë të tjerë të hapësirës së kujdesit shëndetësor. Doc.com zgjeroi shërbimet e saj duke shtuar shpërndarjen e ilaçeve në shtëpi në Meksikë dhe duke u bërë një shpërndarës i ilaçeve në Amerikën Latine. Charles Nader, CEO i Doc.com, u paraqit në revistën Cover of Forbes dy herë duke përfaqësuar Doc.com. Revista i referohej kompanisë si njëbrirësh amerikano -latin dhe është përmendur në shumë botime dhe media të tjera.


About us

Sot, Doc.com ofron shërbimet e saj "Kujdesi Shëndetësor Bazë Falas", si dhe shërbime premium me kosto të ulët, në mbi njëqind gjuhë në format teksti dhe në telemjekësi video angleze dhe spanjolle përmes Doc App, në më shumë se 20 vende kryesisht në Amerikën Latine dhe SHBA me plane zgjerimi në pjesën tjetër të botës.

Klientët përfshijnë kompanitë e sigurimeve, Telekomin dhe të tjera në industri të ndryshme. Doc.com gjithashtu u bë një partner zyrtar me ofruesit e vaksinave gjatë pandemisë për të siguruar ilaçe Covid në botë. Përmes këtyre partneriteteve, me mbështetjen e qeverive. Doc.com po shton vlerë në ofertat e saj të produkteve për të ndihmuar njerëzit në nevojë gjatë pandemisë.

Duke kuptuar arritjen e teknologjive që po revolucionarizojnë botën në të cilën jetojmë, Doc.com ka kombinuar teknologjitë dhe ka shpikur një model të ri biznesi që ushqen të ardhurat nga analitika epidemiologjike, një kripto-ekonomi blockchain, telemjekësi dhe shitje farmaceutike për t'u siguruar më shumë pacientëve falas shërbimet e kujdesit shëndetësor. Ai në thelb ka zhvilluar një sistem të qëndrueshëm, i cili jo vetëm funksionon si një mjet shkencor në dobi të njerëzimit, por gjithashtu siguron lehtësimin e nevojshëm për njerëzit në nevojë në të gjithë botën me atë që ne besojmë se është aspekti më i rëndësishëm i jetës ... Shëndeti.

Sepse pa shëndet, qoftë shëndet mendor apo shëndet fizik; Njerëzimi nuk mund të arrijë më të mirën që mundet.

Kujdesi Shëndetësor Falas Falas për të gjithë ... Një e drejtë e njeriut… Doc jep versionin tonë që vazhdon të përmirësohet dhe të rritet me kalimin e kohës me një rrugë të ndritshme drejt së ardhmes dhe rezultateve që mund të maten. Jeton me ndikim pozitiv.