Tentang Kami

Doc.com dimimitian ku misi pikeun nyayogikeun dunya hiji bentuk énggal ngeunaan Podomoro dasar gratis anu sustainable sareng henteu gumantung kana sistem kasehatan tradisional anu aya di sadaya penjuru dunya.

Sajauh ieu Doc.com parantos masihan jasa kasehatan tanpa biaya moneter pikeun rébuan pasién di langkung ti 20 nagara anu ningkatkeun kahirupan aranjeunna. Ieu kahontal ku nyiptakeun modél bisnis anu inovatif pikeun "Perawatan Dasar Dasar Gratis" sayogi pikeun saha waé anu ngagaduhan aksés kana komputer atanapi smartphone.

Charles Nader nampilkeun modél bisnis énggal pikeun guruna di program Blitzscaling Stanford anu kalebet Ried Hoffman, pangadeg Linkedin sareng Chris Yeh, panulis bisnis terkenal sareng kapitalis ventura. Saatos nampi tanggapan positip sareng Chris Yeh nyebat modél telemedicine produk 10X, perusahaan ngumpulkeun dana pikeun ngembangkeun komponén data blok na sareng ngagedekeun jasa ka nagara-nagara sanés di luar Méksiko. Ieu nyayogikeun perusahaan kamampuan ngembangna ka langkung ti 20 nagara di Amérika Latin sareng ningkatkeun kamekaran pikeun nawiskeun tawaran produk anu langkung mantep, langkung seueur nasabah, ogé ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun perusahaan sapertos ngagaleuh nami Doc.com sareng ningkatkeun na pamekaran téknologi sareng bisnis kana séktor sanés bidang kaséhatan. Doc.com ngalegaan jasa na ku nambihan pangiriman pangobatan di Mexico sareng janten distributor pangobatan di Amérika Latin. Charles Nader, CEO Doc.com, dipidangkeun dina majalah Cover of Forbes dua kali ngalambangkeun Doc.com. Majalah ieu ngarujuk perusahaan salaku unicorn Amérika Latin sareng parantos disebatkeun dina seueur publikasi sareng média anu sanés.


About us

Kiwari, Doc.com nawiskeun jasa "Perawatan Dasar Dasar Gratis", ogé jasa béaya rendah premium, dina langkung ti saratus basa dina format téks sareng dina basa Inggris sareng Spanyol video telemedisin ngalangkungan Dok App, di langkung ti 20 nagara anu biasana di Amérika Latin sareng Amérika Serikat kalayan rencana ékspansi ka sakumna dunya.

Klién kaasup perusahaan Asuransi, Telecom, sareng anu sanés dina sagala rupa industri. Doc.com ogé janten mitra resmi sareng panyadia vaksin nalika pandemi pikeun nyayogikeun pangobatan Covid ka dunya. Ngaliwatan kamitraan ieu, kalayan dukungan ti pamaréntah. Doc.com nambihan nilai pikeun tawaran produkna pikeun ngabantosan jalma-jalma anu meryogikeun nalika pandemi.

Ku ngartos kana jangkauan téknologi anu merevolusi dunya anu urang hirup, Doc.com parantos ngagabungkeun téknologi sareng mendakan modél bisnis énggal anu eupan hasil tina analytics epidemiological, blok crypto-economie, telemedisin sareng penjualan farmasi pikeun nyayogikeun langkung pasén kalayan gratis jasa Podomoro. Intina parantos ngembangkeun sistem mandiri anu henteu ngan ukur fungsina salaku alat ilmiah pikeun kapentingan kamanusaan, tapi ogé nyayogikeun bantuan anu dibutuhkeun pikeun jalma-jalma anu peryogi di panjuru dunya ku naon anu urang yakin mangrupikeun hal anu paling penting dina kahirupan ... Kaséhatan.

Kusabab tanpa kaséhatan, naha éta kaséhatan méntal atanapi kaséhatan fisik; Kamanusaan henteu tiasa ngahontal anu pangsaéna.

Perawatan Dasar Dasar Gratis pikeun sadayana ... Hak Asasi Manusa ... Dok nganteurkeun vérsi kami anu teras-terasan ningkat sareng ngembang sakumaha waktosna ku jalan anu caang ka hareup sareng hasilna anu tiasa diukur. Hirup mangaruhan sacara positip.